lauantai 6. helmikuuta 2010

Yo, listen up here's a story...

Olipa kerran, niin kuin on aika monestikin, kolme tavallista kaverusta jotka fiilistelivät hyvää musiikkia, hyviä bileitä ja kaikkea niiden ympärillä pyörivää. Lopulta fiilistely kasvoi niin suureksi, että hyvät jutut halusi myös jakaa muille - siitä tämä blogi sai ideansa.


Itseni ja koko elektro päissään porukan puolesta isoimmat tervetulotoivotukset ja kiitokset siitä, että olet astunut askeleen lähemmäs meitä. Toivottavasti pystymme tarjoamaan blogiin säännöllisesti sisältöä, joka kiinnostaa erityisesti myös sinua ja ystäviäsi.


Elektropäissään on blogi tavallisilta ihmisiltä - tavallisille ihmisille. Kielenä on Suomi ja mikä parasta genrerajoja ei ole. Voit siis suosiolla unohtaa genrejen pää- ja alaryhmät ja keskittyä nauttimaan olennaisesta, hyvä musiikki on aina hyvää musiikkia! Luvassa on mm. haastatteluja, tapahtuma-fiilistelyjä ja paljon toinen toistaan kuumempaa musiikkia. Haastateltavana on DJ:tä, tapahtumien järjestäjiä, artisteja ja muita mielenkiintoisia henkilöitä. Musiikki-puolella pyrimme tuomaan omia suosikkejamme, tuomaan esille uusia artisteja ja tarjoilemaan kuumia remixejä joita et välttämättä vielä ole kuullut.


Tulevaisuudessa olisi hieno huomata miten sanonta "elektropäissään" alkaa pyöriä monien huulilla. Luodaan siis yhdessä siitä käsite hyvälle meiningille!


- Tero


Rihanna - Hard (Jdats remix) by joeydats
Aloitetaanpa musatarjonta Joey Datsin aka J.Datsin kuumalla remixillä Rihannan - Hard biisistä.


Fort Knox Five: "20 Minutes of F.U.N.K."  by  fortknoxfive
Viikonlopun kunniaksi vielä hieman letkeää menomusiikkia. Älyttömän kovia mixtapeja tehneide Fort Knox Five:n uutukainen miksailu "20 minutes of F.U.N.K"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti